Stekt ris-og kyllingrett som er like god som den du bestiller på restaurant.
Ingredienser
0,5 dl basmatiris
150 g kyllingfilet
1⁄2 ss rapsolje
1 stilk purre
1⁄4 stk rød paprika
Fersk sjampinjong
0.5 dl dypfryste erter
1⁄2 dl rensede reker (kan sløyfes)
1 ss soyasaus
1 stk egg
Slik gjør du
Kok ris etter anvisning på pakken eller bruk risrester fra gårsdagens middag. Skjær kyllingfiletene i strimler og stek dem i oljen i en panne. Skjær purre og paprika i biter og sjampinjong i skiver, og ha det i pannen sammen med kyllingen.
Ha i risen og stek videre. Rør godt, slik at det ikke fester seg til pannen. Tilsett erter og reker. La alt bli gjennomvarmt.
Visp eggene lett sammen og slå dem over i pannen. Rør om, slik at eggemassen blir fordelt. Hell over soyasaus like før servering eller server det ved siden av.
Næringsinnhold:
Protein: 50 g Karbohydrat: 50 g Fett: 20 Kalorier: 580 kcal