Statusoppdatering: Strongman-sesongen 2018

Jeg tenkte å dele litt fra hvordan det har vært så langt denne strongman-sesongen. Jeg har konkurrert to ganger siden juni og skal allerede inn i 3. runde i Norges cupen nå 14.juli.

Det har gått greit i begge stevene i forhold til plasseringer(9. og 10. plass) og egne prestasjoner. Jeg har klart noen perser og noen under-prestasjoner.

Mange av utfordringene underveis skyldes en vond skulder som jeg skadet to uker før første stevne. Skulderen er vond enda og jeg har gått ukentlig til behandling hos naprapat siden skaden oppstod. Hadde jeg ikke gjort det, kunne jeg ha droppet konkurransene. Stor takk til Napraptvest som har gjort det muligt for meg å prestere under tøffe forhold.

Hadde jeg tatt konkurransefri så ville nok skulderen vært mye bedre enn det den er i dag. Jeg deltar i Norges strongman cup, og da teller alle stevene. Derfor må jeg bare presse meg gjennom. På 9 uker er det 3 stevner, noe som er unormalt tett. Dette er litt tilfeldig og til neste år tror jeg stevnene blir mer spredt utover året.

Jeg har trent mye rygg og bein. Når skulderen er vond blir det lite press-øvelser. Det betyr ikke at jeg skal gi opp heller. Derfor har jeg brukt tiden jeg normalt hadde brukt på skulderøvelser på flere bei-n og ryggøvelser.

Det blir fem uker mellom 3. og 4. stevne. Det passer meg veldig bra. Da får skulderen mye hvile. Det 4. stevnet har også flest gode øvelser for meg. På det stevnet skal jeg sette målet høyt (topp 6) og da tror jeg at finaleplass er sikret.

 

Kommentarer

kommentarer