Sportsernæring med kvalitet fra Proteinfabrikken

Proteinfabrikken ble stiftet i 2001 og er en av Skandinavias ledende leverandører av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Selskapet har utviklet en rekke merkevarer under PF-navnet og disse produktene er noen av de mest populære i markedet.

Produkter som Whey Tech Protein Pulver, Big Mass, Kreatin, Training Pack og Cell Max er eksempler på spesialformulerte varer som er utviklet for at DU skal prestere bedre og oppnå de målene DU drømmer om. Vår egenutviklet Big100 Proteinbar og vår Bakeprotein er andre eksempler på bestselger-produkter vi vet kundene setter stor pris på.

Proteinfabrikken har et unikt fokus på kvalitet.

Proteinfabrikkens produkter produseres i et ISO 9001 sertifisert fabrikkanlegg og i tillegg samarbeider vi tett med HFL Science for testing av utvalgte produkter for innhold av ulovlige substanser. Våre merkevarer er laget av norske, europeiske og nøye utvalgte internasjonale ingredienser, alt kvalitetssikret under ISO 9001. En naturlig del av dette er å laboratorie-teste innhold og produkter for å sikre at innholdet er etter resept, at varene er deklarert etter regelverket og har den kvaliteten våre kunder forventer. Vi tar din tillit på alvor, derfor er analyser en naturlig del av vår kvalitetssikring.

Merkevarens unike profil, store utvalg og tydelige kommunikasjon bidrar til å at våre kunder får bedre resultater på gymmet og en sunnere livsstil. 

I tillegg til en rekke ulike produkter innen ernæring og kosttilskudd har Proteinfabrikken gjort stor suksess med sine treningsbager, shaker, matbokser med mer. Vi har en populær nettbutikk, men vi leverer også produkter til en rekke forhandlere i både Norge, Sverige og Danmark. Dette betyr at du kan finne PF-produkter i flere dagligvarebutikker, sportsforretninger, og på idrettsarrangementer og konkurranser.

Sjekk ut vårt store utvalg HER.

Kommentarer

kommentarer