Sommertips: 5 podcaster om trening

Trenger du inspo til ferietrening, underholdning på øret når du kjører bil og går tur, eller bare er sulten på påfyll av kunnskap innen trening og helse?

Da har vi 5 podcast-tips du kan sjekke ut her: 

Treningskompis
Ta på deg treningstøy og høretelefoner, og få beskjed om hva du skal gjøre på trening av kjente norske idrettsutøvere. I «Treningskompis» er det noen av Norges beste idrettsutøvere som gjør sine favorittøkter sammen med deg – perfekt på de dagene du vil slippe å tenke på hva du skal gjøre på trening. Her kan du trene på en enkel og morsom måte. Hver episode er en treningsøkt der du får en idrettshelt som treningskompis. Det eneste du trenger å gjøre er å ta på deg treningstøy – og så kan du trykke play. Treningskompisen din gjør hele økta sammen med deg, fra oppvarming til du kan slå deg ned i sofaen etterpå. Alt du trenger å vite blir forklart underveis. Her kan du velge mellom navn som Helene Olafsen, Alexander Kristoff, Birgit Skarstein, Anja og Gro Hammerseng-Edin, Patrick Berg, Ezinne Okparaebo, Kjetil André Aamodt, Ingvill Måkestad Bovim og Anders Aukland.

Evolution – en podcast om trening
Evolution er en podcast fra treningskjeden EVO. Her får du praktiske treningstips, fakta, myter, funfacts, konkurranser og ikke minst inspirasjon til å trene! Dette er podcasten er for deg som trener jevnlig, nettopp har startet eller har lyst til å komme i gang. Gutta i Evolution, Lars, Halvor og Andreas, jobber i EVO og har til sammen mer enn 50 års erfaring med å trene mennesker på alle nivåer i tillegg til å være forelesere på utdanninger for personlige trenere. Jevnlig er det også gjester og treningseksperter som er innom podden og som er verdt å lytte til.

AFPT-podden
AFPT-grunnlegger Espen Arntzen tar deg igjennom ulike temaer, spørsmål og diskusjoner innen helse og trening sammen med ulike gjester. Her får du tips og råd som kan gi deg de verktøyene du trenger for å ivareta helsen og prestere optimalt.

Litt for personlig trener
Dette er podcasten fra treningsbransjen som tar deg med inn i livene til to litt for personlige trenere. Hvilke utfordringer møter de og hvilke tips og råd mener de er verdt å ta med seg fra jungelen av informasjon som er der ute? Med til sammen over 30 års erfaring som personlige trenere serverer Tommy Lande og Alexander Aalerud deg en jordnær tilnærming til et godt og aktivt liv der det er plass til mer enn bare kylling og brokkoli.

Kant ut med Tiril og Ingrid
Her har du en podkast om toppidrett (og litt annet..) som lages AV toppidrettsutøvere, men som er FOR alle som kanskje vil lære litt mer om trening, toppidrett og skiskyting. Det er skiskytter Tiril Eckhoff og Ingrid Landmark Tandrevold som er programledere.

Kommentarer

kommentarer