Sommerprat med Strongmanknut

11720737_10152904582617213_545046014_n

Strongmanknut har trent i 6år !Han har gått fra å veie 78kg og helt opp til 130kg på det meste! Han trener strongman, og har klart som beste resultat: 13. Plass i Norges Sterkeste Mann og 3. Plass i Hordalands sterkeste mann. Nå er han nok en gang klar for ny oppkjøring til Norges Sterkeste Mann. I år satser han på top 10! 

Hvorfor begynte du å trene?
Jeg begynte å trene styrke når jeg var 18 år gammel, og var lei av å føle meg som en gutt. Jeg ville bli en stor og sterk mann, som kan fungere på jobb og kunne løfte alt som ville stå til hinder. Jeg ble inspirert av andre og tenkte jeg ville oppnå det samme.

Hva har gitt deg mest ved å trene?
Det beste med å trene er å kunne løfte store tinge ting som de fleste ikke klarer å løfte. Det føles så bra å kunne ha ett ekstra gir. Å løfte vanlige ting uten å bli sliten. Slippe å grue seg til å bære alle handleposene fra bilen og opp til huset.

Hva er motivasjonen din?
Min motivasjon er å teste meg selv, å kunne se hvor langt jeg lan komme. Hvor flink i strongman jeg kan bli og hvor sterk jeg kan bli. Jeg er vellig nysjerrig på hva mitt potensiale er.

Hva er det ultimate målet?
Det ultimale målet er å bli Norges sterkeste mann!

Hvem gjør det bra i årets strongman?
Jeg tror det er flere som kan gjøre det bra i årets strongman. Jeg tror Jørgen Aukland kan gjøre det bra, han kom på 9.plass i fjor og i år kan han klare nye høyder. Regjerende Norges Sterkeste Ole Martin Hansen kommer nok helt til tops i år og! Så ser jeg også for meg at jeg selv skal klare å bite godt i fra meg i år !

Kommentarer

kommentarer