Sommerpakke: raske resultater på 12 dager

Vi vet at regelmessig trening og et sunt hverdagskosthold over en lengre periode er det som gir best resultater, men noen ganger har man dårlig tid. Mange vil kanskje stramme opp figuren før en sommerferie-uke, eller man skal på fest eller i bryllup og vil passe inn i et plagg som har blitt litt for trangt.

Ikke fortvil, vi har løsningen!

Nå har Proteinfabrikken laget den ultimate pakken for deg som ønsker å få en liten boost når det gjelder vektnedgang på rekordtid! Med denne komplette slankepakken har du alt du trenger til å rydde opp i kosten på 12 dager. I tillegg sparer du  penger og du slipper å tenke på hva du skal spise og få i deg.

Pakken inneholder: 

Rapid Burn 120 kapsler –  en av markedets mest solgte kosttilskudd for fettreduksjon og dette er vår mest populære fettforbrenner. Rapid Burn inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte urter og ingredienser som til sammen gir en synergieffekt.

Ultra Omega 3 sikrer deg viktige omega-3-fettsyrer. Oljen i kosttilskuddet er naturlig råvare utskilt fra norsk laks og derfor en naturlig kilde til omega 3

Sukrilett Sukkererstatning gjør at du fortsatt kan nyte søtt uten å være bekymret for kalorier. Dette er et populært og velegnet sukkeralternativ når du vil redusere inntak av sukker og redusere det totale kaloriinntaket. Sukrilett smaker og ser ut som sukker, og inneholder 0 kalorier.

Med vår Protein Pannekakemiks får du glutenfrie pannekaker med mye protein, fiber og et moderat karbohydratinnhold. Dette er sunn mat gjort enkelt!

PF SmartShaker er perfekt for deg som har en aktiv livsstil. Ta med deg shakeren på trening og bruk den når du skal lage enkle shake-måltider hjemme.

Salty Peanut Proteinbar (12 stk) inneholder hele 19 gram protein, under 2 gram sukker og kun 168 kcal per bar. Proteinkilden er melk- og myseprotein.

Whey Tech Protein er et kvalitetsprodukt bestående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Bruk proteinpulver i kosten for å sikre deg nok protein som er viktig for å bygge og vedlikeholde muskelmasse samtidig som det gir deg god og langvarig metthetsfølelse. Velg mellom jordbærsmak og sjokolade.

Generelt forslag til hvordan du bruker produktene i denne spesialpakken*:

Frokost: 1 stk bar + en kapsel Rapid Burn.
Lunsj: Protein Shake + 1 Eple + 1 Appelsin + en Rapid Burn.
Middag: 1 stk kyllingfilet eller 2 små torskefiler + valgfrie grønnsaker.
Kvelds: Protein Pannekake (etter instruksjon på forpakning)  + 1 Eple.

* Viktig: følger du dette opplegget vil du raskt merke at vekta går nedover, men hvor mye mat man trenger er individuelt. For deg som har et høyt treningsvolum bør det inntas mer mat. For å fortsette effekten og opprettholde vektreduksjonen må du ha et kosthold som gjør at du har et kaloriunderskudd. Drikk rikelig med vann når du vil ned i vekt.

Kommentarer

kommentarer