Slik lager du Bulletproof kaffe

Kickstart dagen din med en Bulletproof kaffe! Her får du en oppskrift som perfekt for deg som trener mye og som har behov for et høyere energiinntak.

Slik gjør du:

– Finn frem en blender og ha litt varmt vann i denne for at den ikke sprekker når du tilsetter varm kaffe.
– Lag kaffe slik som du pleier og tilsett 1 kopp varm kaffe i blenderen sammen med 1 ss Cocosa MCT og 1 ss usaltet smør.
– Bland dette sammen slik at det dannes et tykt lag med skum på toppen av kaffen.
– Tilsett eventuell søtning eller smakstilsetning, for eksempel Steviosa Vanilje. NYT!

Dette er Bulletproof kaffe
Bulletproof kaffe er også kjent som «fettkaffe» eller «smørkaffe». Å tilsette fett i kaffe kan kanskje høres rart ut for mange, men det gir en god og rund smak. En Bulletproof kaffe gir deg en god start på dagen samtidig som du får i deg godt med langvarig energi før for eksempel en lengre treningsøkt.

Cocosa MCT  inneholder bare de korteste fettsyrekjedene vi finner i kokosolje, kaprin- og kaprylsyre. Cocosa MCT egner seg for deg som er svært aktiv og trenger mye tilførsel av energi på en lettvint måte. Kortkjedede fettsyrer brytes raskt ned og kan benyttes som energi uten å påvirke blodsukkeret. Cocosa MCT olje brukes blant annet av idrettsutøvere som alternativ energikilde under aktiviteter som foregår over tid. En annen stor brukergruppe er fitnessutøvere og kroppsbyggere som er på diett for å redusere underhudsfettet.

Kommentarer

kommentarer