Slik får du den styrkeøkningen du drømmer om

Kickstart styrketreningen med disse to produktene. 

I januar er det mange som har høye ambisjoner om å komme i gang med treningen der man skaper gode treningsvaner som fortsetter gjennom året. Fremgang og resultater er viktig for å holde motivasjonen oppe og det finnes flere kosttilskudd som kan gi deg en ekstra boost som bidrar til at du har kontinuitet i treningen din!

En populær og viktig treningsform er styrketrening, noe som er helt nødvendig for å utvikle både styrke og øke muskelmassen. Proteinfabrikken anbefaler Kreatin og D-Ribose 150 Kapsler for økt styrke, prestasjon og fremgangen du fortjener. Dette er to populære produkter som jobber synergisk for å optimalisere styrkeøkning.

Kreatin er det mest veldokumenterte kosttilskuddet som finnes på markedet i dag. Dette er et prestasjonsfremmende kosttilskudd som har positiv effekt på ens evne til å utvikle både maksimal styrke og til å gjenopprette energinivået i muskulaturen etter en belastning. Dette produktet er førstevalget for økt prestasjon!

krea-bolic-270-kapsler-proteinfabrikken.jpg

 

Kreatin og KREA-BOLIC Triple Action Creatine er noen av Proteinfabrikkens mest populære kosttilskudd og er laget av de tre aminosyrene argin, glysin og metione. Leveren vår klarer selv å sette sammen disse aminosyrene til kreatin, og vi kan også få kreatin ved å innta det som et kosttilskudd eller gjennom maten vi spiser. Kreatin tilfører ekstra energi til muskulaturen.

I kroppen vår har vi et stoff som kalles ATP (Adenosintrifosfat) som vi kan kalle for et energigivende stoff gjennom en kjemisk prosess. Vi har andre kilder til energi også, som for eksempel karbohydrater og fett, men det tar lengre tid å konvertere disse næringsstoffene til brukbar energi. Når du gjør et stykke arbeide raskt og intensivt, slik som styrketrening eller sprint, så må musklene kontrahere. Musklene trenger da rask tilførsel av energi og denne energitilførselen kommer rett fra ATP.

Når musklene dine forbruker ATP som energi settes en kjemisk prosess i gang hvor ATP blir brutt ned i to enklere kjemiske stoffer ADP (Adenosindifosfat) og uorganisk fosfat. Denne prosessen der ATP blir forandret til ADP frigjør energi som gjør det mulig for musklene å trekke seg sammen (kontrahere), men vi har kun begrensede lagre av ATP og ADP kan ikke brukes for å oppnå samme energigivende effekt. Det er i denne situasjonen kreatin(fosfat) som tilskudd virkelig har sin plass og enkelt forklart så reagerer kreatin med ADP i kroppen og forandrer det tilbake til brukelig- ATP. Større tilgang til ATP i kroppen betyr mer energi tilgjengelig for muskulaturen.

Kombinert med D-Ribose får du enda bedre effekt – uavhengig om du er nybegynner eller viderekommen på gymmet. 

D-Ribose er et tilskudd som øker effekten av kreatin og raskt gir positive resultater i styrke og utholdenhet. D-Ribose øker opptaket og lagringen av kreatin i muskulaturen og de to produktene øker effekten av hverandre. Har du trent en stund med kreatin og nådd et nivå du har stagnert på, så kan tilskudd av D-Ribose bidra til å løse opp stagnasjonen.

d-ribose-150-tabletter-proteinfabrikken.jpg

Kommentarer

kommentarer