Slik blir du like stor og sterk som Strongmanknut

Strongmanknut 78-123lg

Strongmanknut forteller om sin effekt av gaineren Mutan Mass. 

Jeg har trent i 6 år, fra jeg var 18 år og frem til nå. Da jeg begynte å trene veide jeg 78 kilo, og i dag veier jeg 123 kilo. Jeg har alltid vært aktiv og spist mye, men likevel har det vært utfordrende å gå opp i vekt, spesielt når jeg var i alderen 16-20 år. Da var det noen som tipset meg om gaineren Mutant Mass, så tenkte jeg at den måtte jeg prøve ut! Da jeg begynte dette tilskuddet var jeg allerede blitt 20 år og veide 92 kilo, men jeg ville bli større og sterkere.

Da jeg begynte på Mutant Mass merket jeg umiddelbar effekt! Jeg fikk overskudd og mer trykk i kroppen. Jeg klarte å løfte mer etter bare 2 uker, og jeg fikk synlige resultater, både på vekten og utseende.

Jeg vil anbefale at man bruker gainer i perioder, cirka  3-6 måneder om gangen. Når du oppnår en viss vekt kan det være lurt å bytte gaineren ut med vanlig 100% whey. Man vil jo ikke ha for mye dø-masse.

Jeg drikker 3 shaker med Mutant Mass om dagen, som gir totalt 1800 kcal ekstra daglig. Jeg får cirka 100 gram protein fra de 3 shakene.

Dette gir meg optimale forhold til å få best muskelvekst. Mutant Mass inneholder også BCAA som bidrar til økt restitusjon og muskelvekst. Jeg trenger mellom 5000-6000 kcal om dagen siden jeg veier 123 kilo og trener 3 timer, 6 dager i uken.

Skal du opp i vekt og få økt muskelmasse; bruk Mutant Mass!

Hva mener du om gainer?

WEB_Image Mutant Mass - Proteinfabrikken-88818695

 

 

Kommentarer

kommentarer