Sjokoladepålegg + salt karamell = sant

Ja, du leste riktig – for nå har Proteinella laget et proteinrik sjokoladepålegg med smaken av salt karamell som samtidig er beriket med proteiner og ikke tilsatt sukker!

 

Proteinella Salted Caramell er designet for deg  som vil ha noe søtt på skiven, men samtidig gi kroppen gode næringsstoffer og ikke tomme kalorier. Pålegget passer også perfekt som topping på for eksempel havregrøt og pannekaker. Her har du et deilig sjokoladepålegg med kun 6,6 gram sukkerinnhold per 100 gram og dette er naturlig sukker som stammer fra råmaterialene som brukes i produktet.

Proteinella er istedenfor laget med Maltitol for å bringe frem en deilig søtsmak og dette er et sukkeralkohol med lavere glykemisk indeks sammenlignet med tradisjonelt, hvitt sukker. Proteinella er derfor egnet for de som vil spise noe søtt, men også for diabetikere. Det er også et høyere innhold av protein og fiber i dette produktet sammenlignet med tradisjonelle sjokoladepålegg.

Det er lett å forstå at Proteinella har blitt en stor påleggsfavoritt og bestselger på Proteinfabrikken.no.

I tillegg til Proteinella med Salt Karamell så finner du også Proteinella Hazelnut Chocolate Spread med superdeilig sjokoladesmak og Proteinella White Chocolate Spread som er perfekt for deg som elsker hvit sjokolade.

Kommentarer

kommentarer