Sjekk ut Proteinfabrikken nye nettsider!

Proteinfabrikken.no har fått nye, freshe nettsider med både nyheter og supertilbud.

Nå er det enklere for deg å plukke og velge blant dine favoritter, du kan velge fritt i kategorien 3-for-2 og ikke minst har vi fylt opp lagrene med spennende nyheter! Det er enkelt å finne produktene du er ute etter innenfor Kostilskudd, Treningstøy og Treningsutstyr & Tilbehør.

I tillegg har Proteinfabrikken en egen kategori med Bestselgere, egen Kundeklubb og masse inspirerende artikler og fristende oppskrifter. 

Noen av våre nyheter er Massasjepistol som har blitt ekstremt populært for å lindre treningsrelaterte smerter og samtidig fremmer sirkulasjon for raskere restitusjon. Nå finner du også Vektvest på Proteinfabrikken.no og i tillegg har vi fått inn et gigantisk utvalg av kule, solide løftesko for både styrkeløft og vektløfting.

Av matvarer og kosttilskudd finner du naturligvis våre kjente bestselgere innenfor Proteinpulver, Energidrikke, Aminosyrer og Barer,mens i matvare-kategorien har vi fylt opp med enda flere smakfulle produkter fra Beef Jerky, Funksjonell Mat og Walden Farms Syrup for å nevne noe. Nå har vi også fulle lagre av Proteinfabrikkens populære Eggehvite.

Og husk: Hos Proteinfabrikken får du gratis frakt over 800 kroner og gratis retur! 

Kommentarer

kommentarer