Sjekk nyhetene fra SBD: «Storm Edition»

SBD Apparel er et godt kjent sporstmerke som har spesialisert seg på å levere støttebekledning til atleter innen styrkeløft, strongmann, fitness og Crossfit utøvere.

Nå har SBD lansert en ny kolleksjon med navnet Storm Edition hvor du blant annet finner t-skjorter i 100 prosent eksklusiv supima bomull, knevarmere og albuestøtter spesialdesignet for funksjonell styrketrening og stilige treningssokker i ulike fasonger.

Se alle SBD-nyhetene HER.

Hele kolleksjonen er preget av en stilig blågrå fargekombinasjon og naturligvis den kjente SBD-logoen. Du finner også godkjente styrkeløft-drakter til konkurransebruk – tilgjengelig i både herre- og damemodell.

Her er noen av nyhetene i den freshe kolleksjonen:

Både eliteutøvere og helsepersonell benytter SBD og sportsmerket er godkjent til bruk i IPF konkurranser (International Powerlifting Federation).

Bare et fåtall leverandører har kommet gjennom de tekniske kvalitetskriteriene til IPF sin tekniske komit́́́e for å kunne være en akseptert leverandør til IPF atleter og bruk av deres bekledning i konkurranser. Dette understøtter hvor seriøst SBD jobber for å levere kvalitet. Dette har bidratt til å etablere SBD som den ledende leverandøren til alle som driver styrkesporter. SBD har forpliktet seg til å levere den beste prestasjonsfremmende støttebekledningen på markedet, og jobber i tett dialog med både utøvere og produksjonspersonell sammen med designere og ingeniører for å levere det beste som kan produseres med dagens teknologi.

SBD finner du hos Proteinfabrikken.no

Kommentarer

kommentarer