Satser mot EM 2016

image

Jeg kom gjennom nåløyet!

Etter å ha fylt ut søknad og svart på hvilke kapasiteter jeg har som utøver, har Norges vektløfterforbund valgt MEG ut til  å være med i en satsningsgruppe mot EM 2016 som går av stabelen i Norge. Dette er veldig spennende, og jeg føler meg utrolig heldig. Det skal sies at vi som er tatt ut må  jobbe hardt for å kunne bevare plassen, og kunne vise resultater og fremgang. Så her kan man ikke ligge på latsiden. Da jeg satte meg ned for å skrive søknaden måtte jeg tenke nøye på hva det vil si å satse, på det jeg må være villig til å ofre, og på alt som må settes på vent. Å trene opp til 2 ganger om dagen hele uken er ikke bare bare, og om man fortsatt skal sørge for en inntekt, blir det sosiale livet mer eller mindre satt på vent.

Høres det kult ut?

Ja faktisk, det å jobbe mot noe så stort og drive med det man elsker på høyt nivå virker, for meg, som en drøm! Selv om jeg forstår at venner og familie er skeptiske, må man følge drømmen sin. Også om det ikke alltid virker som det mest fornuftige, med tanke på karriere og økonomi.

Man lever bare en gang og man må gripe de sjansene man får, for man får de mest sannsynlig ikke igjen!

Ønsk meg lykke til 😉

 

Kommentarer

kommentarer