Prøv energiputer for rask energi!

Jeg er stor fan av Pre-Workout (PWO) før en treningsøkt. Dessverre bommer jeg noen ganger med timingen. Jeg pøser nedpå rett før trening, men magen er full, så jeg får ikke nedpå full dose. Dette skjer ikke ofte, men det skjer.

Det jeg har begynt å gjøre nå er å ta cirka 20 prosent mindre PWO før trening. Når jeg er på medium tunge vekter tar jeg meg en energipute. Da er jeg full av energi når jeg skal inn i toppsettene mine!

Energiputer virker innen få minutter. Og ja, det er raskt! En PWO bruker som oftest 30 minutter før det smeller. Energiputer er veldig likt en PWO. Den inneholder koffein, bidrar med B- og C-vitaminer, magnesium, sink og mye mer som du også finner i de typiske PWO-ene. Grunnen til at en energipute virker så raskt er at den puttes under leppen, da alle stoffene trekkes inn i blodet.

Kort oppsummert: Energiputer er raskt, effektivt, praktisk og billig.  Best effekt er kombinert med en PWO.

Kommentarer

kommentarer