Proteinrundstykker med kesam

Mange kjenner til disse proteinrundstykkene med cottage cheese, men har du prøvd å lage proteinrundstykker med kesam? Dette gir minst like saftige, sunne og smakfulle rundstykker!

Prøve disse rundstykkene med kun 3 ingredienser som du lager på null komma niks. Bruk gjerne havremel i stedet for havregryn hvis du ønsker at rundstykkene skal få en finere konsistens.

Til 6-8 rundstykker:
Cirka 300-320 gram mager kesam
4 egg
Cirka 250-300 gram havremel (eller havregryn)

(Hvis du ønsker kan du tilsette valgfri smakstilsetning, for eksempel oregano eller annet krydder, hakkede urter, revet parmesan etc.)

Ha alt i en bolle, men tilsett litt og litt havremel/havregryn om gangen for å se an konsistensen.

Deigen skal henge sammen, men samtidig være litt klissete. Legg passe store rundstykker et stekebrett ikledd bakepapir og stek på 180 grader i cirka 20 minutter.

Avkjøl og server rundstykkene med favorittpålegget, til supper, salater og lignende.

Enjoy!

 

Kommentarer

kommentarer