Proteinrik, sukkerfri kakao

Kakao smaker alltid godt, spesielt i påskehøytiden! Ved å lage den selv kan du enkelt få en sunnere variant ved å regulere sukkermengden i tillegg til å øke proteininnholdet ved å tilsette proteinpulver. 

Prøv denne oppskriften som gir deg deilig kakao du kan nyte i påsken:

1 porsjon:
1 scoop proteinpulver med sjokoladesmak
2-3 dl melk
1 ss kakao
1 ss eller Sukrin Gold eller annen søtning

Slik gjør du:
Ha melk og proteinpulver i en shaker og rist godt. Smak til med kakao og søtning. Hell blandingen i en kjele og varm opp på svak varme samtidig som du visper rundt. Unngå at kakaoen begynner å koke. Når kakaoen har blitt varm heller du blandingen over i en kopp og server umiddelbart.

TIPS: Sjekk også ut Proteinshake med sjokoladesmak fra Proteinfabrikken – ypperlig å ha med på tur når du trenger litt påfyll eller nyt en shake som et enkelt mellommåltid.

Kommentarer

kommentarer