Proteinpannekaker i den norske fjellheimen

Vi i Proteinfabrikken setter veldig pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Denne har vi spesielt lyst å dele ettersom kunden har sendt sånne flotte bilder, og selvfølgelig vist hvordan våre Proteinpannekaker tar seg ut i den norske fjellheimen.

Skjermbilde 2014-08-21 kl. 14.42.35

Da var vi endelig klare til telt-tur i Skarveheimen, Fødalen. 4 store ryggsekker var fulle med alt som skulle til. Vi hadde pakket telt, sovepose, liggeunderlag, klær og mat. Men vi var veldig fornøyde med at ingen av sekkene var over 15 kg.

Vi kjørte fra hytta i Ål, inn til Djup. Etter ca 3 t gåtur, forbi Toviki og Iungdalshytta var vi ved Fødalsvatnet, 1200 m o/h. Morgenen etter våknet tre av oss til duften av nytrukket kaffe og nystekte pannekaker.

Reiselederen hadde tatt med seg en boks Proteinpannekaker, laget av Proteinfabrikken Skjermbilde 2014-08-21 kl. 14.44.23AS. «Man bare rører ut pulveret i litt vann, så rett i stekepanna, veldig lettvint», sa kokken.

Det smakte utrolig godt. Alle var gode og mette da vi la ut på en 10 timers gåtur oppover i vakre Fødalen. Nesten helt opp til Hallingskeid som strekker seg over 1600 m o/h.

Da vi krøp inn i teltene på kvelden syns vi andre at kokken gjerne kunne servere proteinpannekaker neste morgen også. Det gjorde han.

Både god, sunn, og koselig tur mat.

Proteinpannekakene blir fast følge på våre turer fremover 🙂

Kommentarer

kommentarer