Planene i 2014 for Europas sterkeste mann U105kg

 

2015ArnoldClassic

Nytt år!

2014 er over og jeg ser fremover mot en ny sesong. Den gode sesongen i 2014 har åpnet endel dører for meg, og disse har jeg tenkt til å gå igjennom å utnytte til det fulle. Jeg har planer om å fortsette veien mot å bli norges klart beste u105kg strongman gjennom tidene, og klatre opp på rankingen over verdens beste utøvere.

Har satt meg endel mål for året, og her er disse:

  • Topp 4 Arnolds class u105kg (topp 4 går til finalen)
  • Forsvare EM tittelen
  • Vinne u105kg NM
  • Topp 8 NSM åpen klasse
  • Topp 3 VM u105kg
  • 700kg RAW totalt på styrkeløftstevne

Med andre ord så har jeg ganske høye mål for sesongen som kommer, men ingen mål jeg ikke føler er uoppnålige på noen måte. Gleder meg veldig til å komme meg over «the pond» for å konkurrere mot de beste amerikanerne, samt de beste europeerne på Arnolds Classic u105kg! Dette blir en god mulighet til å teste meg mot nesten alle de beste i verden!

Hvordan skal jeg klare dette? For meg handler det hele om hva slags «mindsett» man har rundt ting. Jeg har tenkt til å være den som jobber hardest av alle, så enkelt er det. Jeg vil trene mest, best, smartest, med best fokus og jeg vil gjøre det rundt treningen så bra jeg kan. Sove nok, spise nok og hvile bra. Man kan tenke jeg har sinnsykt selvdisiplin og viljestyrke, men når man virkelig elsker det man driver med kommer disse tingene naturlig. Sånn jeg liker å se på det er at jeg ikke er den med best disiplin eller best evne til å motivere meg selv til å gjøre ting jeg egentlig ikke vil. Det jeg derimot er, er den som virkelig elsker veien mot målene mest. Derfor ser jeg ingen grunn til at disse målene ikke skal kunne gå.

Så da er det bare å fortsette fokuset inn mot det som vil bli mitt klart beste treningsår så langt!

Kommentarer

kommentarer