PF-proteinbarer til topps i ernæringstest!

Vi i Proteinfabrikken har alltid visst at våre produkter scorer høyt på både næringsinnhold, kvalitet og smak. Nå har vi fått nok en bekreftelse på at våre proteinbarer er best.

Nettstedet Bramat.no har testet en rekke ulike proteinbarer. Fire proteinbarer i testen har fått terningkast 6 og samtlige barer er fra Proteinfabrikken! Ernæringseksperter har vurdert og sammelignet barene basert på næringsinnhold og ingredienser.

Bramat.no er en uavhengig kunnskapsbedrift som driftes av klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og ernæringsbiolog Lise von Krogh. I tillegg er det flere andre anerkjente fagpersoner knyttet til nettstedet som bidrar med artikler, oppsummering av nyere forskning og tips.

HELE TESTEN LESER DU HER.

Testvinnerne er Big100 bar dark chocolate, Big100 bar banana dark chocolate, Big100 bar coconut dark chocolate og Oxygen proteinbar double chocolate.

Generelt skriver Bramat.no at disse barene bidrar bra med både protein og karbohydrat. Proteinene kommer fra melk og barene får plusspoeng for å ikke inneholde kunstig sukker eller palmeolje.

Proteinfabrikken vet at våre kunder er opptatt av smarte og næringsrike måltider på farten, og før eller etter trening. Da kan en proteinbar være det du trenger!

Sjekk vårt utvalg på vår hjemmeside her.

 

Kommentarer

kommentarer