Pasta og ris med 0 kalorier

Er du en av dem som har begynt å tenke på sommerformen 2017? Konkurrerer du i en idrett med vektklasser og trenger å gå ned noen kilo? Eller ønsker du bare å stramme opp litt og redusere vekta?

Da bør du teste ut kalorifri pasta og ris!

Proteinfabrikken.no får du nemlig nå flere ulike «Diet Food»-produkter som passer perfekt for dem som ønsker å fylle opp magen uten at du overskrider kaloriinntaket. Disse matvarene vil redusere appetitten og hindre at du overspiser.

Sjekk ut Diet Ris og Diet Nudler hvor hovedingrediensen er konjakrot – et helt naturlig produkt.

Dette er et vannløselig fiber, utvunnet fra konjakplanten. Produktet inneholder ikke fett, gluten, sukker eller stivelse. Det er heller ingen proteiner i konjakrot. Dette er allergivennlige produkter som egner seg derfor godt for blant annet personer med glutenintoleranse og cøliaki, og for dem som er allergiske mot egg, soya og melk.

Opprinnelig kommer konjakplanten fra Asia og mat som er laget med konjakrot er kalt konjakk nudler og shirataki Pasta. Den største befolkningsgruppen som bruker konjakrot produkter regelmessig er japanere.

Diet Nudler og Diet Ris har ingen egen smak. Det er derfor perfekt å tilsette krydder, urter eller andre ingredienser for å lage mange spennende retter. I tillegg er produktene lette og raske å tilberede.

Bruk Diet-matvarene i matretter hvor du erstatter tradisjonelle råvarer fra pasta, ris og spagetti. Bare ved å bytte ut dine ordinære karbohydrater til middag med Diet Ris, Diet Pasta eller Diet Nudler vil du enkelt redusere kalorier i ditt daglige kosthold.

Kommentarer

kommentarer