På tide å bli Superwoman!

Superwoman

Sist dere hørte fra meg skulle jeg straks løpe X-run på Skullerud i Oslo – og for et rush det var. Vi var ca 250 startende, og jeg skulle løpe mixlag med min kjære (også kalt Supermann) og en venninne (bedre kjent som Super-Tone). Jeg fryket at jeg kom til å omkomme underveis, og den følelsen ble ikke bedre etter at vi kom frem til Skullerud. Det dundret ut med heftige rytmer fra et miksebord med gedigne høytalere, og overalt var det sprengt med sporty mennesker i kompresjonstights og forventningsfulle smil om munnen. Individuell start gikk klokken 10, og etter kun 29 minutter kommer først mann mot mål. Men det var ikke rett i mål må dere tro…etter ca 5,5 km og rundt 15 hindre spredt rundt i marka – så var det en runde på et kompleks som var laget av Oslo Crossfitgym! Her var det diagonalhopp over stang, farmers walk, tauklatring og burpees satt i system…jeg syntes oppriktig synd på mannen som sleit online slots seg gjennom…og tenkte med skrekk på at når han var ferdig der kunne han løpe i mål. Jeg derimot som skulle løpe lag, skulle gjennom løypa to ganger, og skulle da altså ut på runde nr 2 etter dette etter hvert så berømte crossfithinderet.

Klokken 12 gikk lagstarten, og vi var satt i heat nr 1. Vi spant ut fra start med stø kurs mot de første hinderet og mens adrenalinet bruste i blodet gjennomførte vi rundt 11 km med god stil, synes nå jeg i hvert fall. Vi var et godt lag med ulike styrker…Supermann vil nå alltid være Supermann, Super-Tone sto for å holde tempoet på løpingen oppe, mens jeg heldigvis hadde mine kvaliteter i styrken min. 1 time og 29 minutter var vi ute, og fikk 10 minutter straffetid pga kløning på et balansehinder….irriterte på det selvfølgelig, men en erfaring rikere og revansj er planlagt neste år!

x-run

Så da er målsettingen klar – jeg skal bli Superwoman…hehe jepp intet mer og intet mindre…eller, målet er i hvert fall å få tilbake kondisen der den var for to år siden, jeg skal holde litt bedre tritt med de to andre, og styrken skal bli bedre, og formen skal være awesome neste vår! Jeg gleder meg allerede til kombinasjonen styrke og kondisjon – for meg er det det ultimate og jeg håper jeg klarer å innfri forventningene jeg har til meg selv!

KlemM

 

Kommentarer

kommentarer