Denne oppskriften er et sunt og enkelt måltid som bidrar med gode og viktige næringsstoffer, samtidig som den er sr smakfullt og metter godt.
Ovnsbakt laks med hjemmelaget eple og karridressing
Helsemyndighetene anbefaler oss å spise fisk til middag to-tre ganger i uka. De fleste er dessverre for dårlige til å oppfylle dette kravet, men med denne herlige og smakfulle oppskriften har du ingen grunn til å ikke ha fisk på menyen.
Ingredienser (1 porsjon)
1 laksefilet (Cirka 125 gram)
1 porsjon søtpotetmos (laget av 1 stor søtpotet + 1-2 ts smør)
Eple og karridressing:
1/3 boks mager kesam
1/2 eple
1ts karrikrydder
1 ss ananasjuice (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Skjær opp eplet i små terninger og bland inn i kesamen. Tilsett ananasjuice og karrikrydder.
Næringsinnhold for hele middagsporsjonen:
Kcal: 590 Protein: 46,1 gram Karbohydrater: 36,2 gram Fett: 28,8 gram