Oslo Grand Prix – 1.plass og overall

Denne sesongens siste konkurranse, Oslo Grand Prix, var et helt fantastisk høydepunkt for meg. Jeg konkurrerte i athletic fitness igjen og var klar for å gi alt!

Da jeg våknet på morgenen på konkurransedagen var formen kjempefin, og jeg vil påstå at jeg aldri har vært i bedre form enn jeg var da.

Første symmetrirunde startet klokka ni på morgenen, og jeg ble trukket ut i første sammenligning. De som blir trukket ut først er ofte de som scorer best på fysikk.

https://Det var kjempegøy å stå på scenen igjen, og jeg var ikke nervøs før jeg skulle ut. Derimot var det ganske mye tyngre å stå og holde poseringene, og jeg kjente at både lårene og korsryggen nesten begynte å krampe seg. Jeg var nummer åtte ut i styrkerunden, så jeg hadde mer enn nok tid til å gå og grue meg til det var min tur. Fordelen var at jeg kunne se hva slags resultat de andre jentene i min klasse fikk, så jeg kanskje kunne være litt strategisk med tanke på hvor mange repetisjoner jeg skulle gjøre. Jeg hadde lagt et kjempestort press på meg selv på å prestere bra, og var så redd for at noe skulle gå galt. Jeg ville gjøre det bedre enn i Kaliber Open, jeg ville forbedre teknikken i roingen og antall dips.

Så var jeg plutselig i gang.

Jeg gjorde 21 pull-ups, og jeg kunne ha gjort flere, men visste at det holdt å gjøre 21 fordi Silje var beste jenta så langt med 20 repetisjoner. Jeg visste også at de som kom etter meg ikke kom til å klare fler enn 21. Roingen gikk som en drøm, jeg fikk aldri den ekle høye pulsen som jeg pleier å få, og jeg fikk brukt beina godt. Det ble 411 meter. Her hadde jeg kanskje hatt mer å hente, men det var viktigere for meg å holde igjen litt så jeg heller kunne få flere dips. Og dipsen har aldri vært så lett før! Jeg fik 17 eller 18 godkjente dips, mot bare 12 i Kaliber Open uken før.

Etter styrkerunden hadde jeg en kjempegod følelse fordi jeg var en av de beste jentene på styrken.

Finalerunden i symmetri gikk fort, og det var premieutdeling rett etter. Og plutselig var det jeg som sto igjen til slutt, og som fikk ta imot den største pokalen!

Jeg hadde vunnet igjen, tre uker etter jeg bestemte meg for å bytte klasse og konkurrere i athletic fitness i stedet for bikinifitness!

Jeg fikk bare gjøre meg klar til overall, og der skulle jeg møte vinneren av den høye klassen. Og det var flotte Elisabeth som vant den, hun vant også sin klasse i Kaliber Open og nå skulle vi møtes til overall igjen. I Trondheim vant hun over meg med ett poeng! Jeg synes selv at jeg var i bedre form i Oslo Grand Prix enn i Kaliber, og jeg hadde bedre farge, sminke og hår. Da vinneren skulle kåres fikk vi vite at det var ett poeng som skilte oss, akkurat som i Trondheim. Jeg tenkte at det er helt ok at hun vinner over meg, jeg var storfornøyd med å vinne min egen klasse. Men da andreplassen ble annonsert var det ikke mitt navn…!

Det var jeg som sto igjen, jeg vant overall og fikk den nydelige pokalen i krystall.

Seieren ble feiret med hamburger på Fridays og påskeegg som jeg hadde fått av mamma.
https:// 

https://

https://

Kommentarer

kommentarer