Oppnå det uoppnåelige

Er det noe som er umulig? Jeg vet ikke…antagelig…men la oss si at ingenting er umulig. La oss leke med den tanken…. Det handler om å snu tankegangen sin over til noe positivt, og si jeg kan, jeg skal, jeg vil – i stedet for jeg klarer ikke. Jeg, som alle andre, er fæl til å si ”jeg klarer ikke”! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sagt at jeg ikke klarer, jeg er ikke god nok, jeg får det ikke til. Men…hvis andre får det til…hvorfor kan ikke jeg? Noe handler om talent og evner, men mye handler om vilje og å øve. Øvelse gjør mester! Og det er ikke tull…man blir god på det man øver på!

handstand

Lenge har jeg siklet på å klare å stå på en hånd oppetter en vegg…men jeg er ikke sterk nok, jeg tør ikke slippe taket…jeg får det ikke til!!! Men det var jo ikke sant…for plutselig her en dag så sa jeg til meg selv ”jeg skal klare det!” Jeg ga mobilen til min private 8 år gamle fotograf og sa ”ta bilde av mamma nå!” Og med tenna hardt bitt sammen, toppen pent puttet ned i buksa satte jeg alle kluter til, svingte litt på kroppen og sakte men sikkert slapp jeg taket i gulvet. JEG STO PÅ EN HÅND OPPETTER VEGGEN! ….i nøyaktig 3 sek…men jeg klarte det! Hva sa jeg, øvelse gjør mester og det handler om å tørre å prøve, tørre å feile, tørre å gå på trynet! …eller ikke!

Hva så videre? Dette har jo altså ingen som helst funksjon i hverdagen, men det er gøy! Og gøy handler om motivasjon. Og motivasjon gir videre trening! Og videre trening gir nye utfordringer og nye mål. Hva er neste mål…et skikkelig hårete ett for min del…og skikkelig ut-av-komfortsonen…men kan jeg klare å stå på hendene uten vegg? Først på hodet kanskje, og så videre i håndstående? Det hadde vært skikkelig gøy!

Har du et hårete mål å sette deg i 2014? Et hårete mål totalt uten noen annen mening enn å utfordre deg selv og være gøy?

Tren, le og ha det gøy! Alt må ikke være så himla alvorlig J

KlemMari

https://ultrababe.blogg.no/

Kommentarer

kommentarer