Oppdatering mot Bikini Fitness: Uke 10

Denne uken har som vanlig gått fort!

Jeg har begynt å kjenne at jeg er ekstra sliten og trøtt, lårene er ofte stive og jeg er kald på hendene.

Jeg er sjeldent sulten heldigvis, men det er betydelig mindre trykk på trening. Nå begynner jeg å kjenne at jeg gleder meg til konkurranse, og har begynt å kjenne på følelsene som kommer til å komme. Det er forventning, spenning, nysgjerrighet, kanskje litt nervøsitet og stolthet.

Denne uken hadde jeg en fotoshoot med Ann Kristin Engebakken på Studio B13 i Oslo. Hun er en ekstremt dyktig, erfaren og profesjonell fotograf og vi fikk tatt mange bra bilder! Silje og Jasmin fra Atlas Fitnessteam var også med på shooten.

Nå er jeg klar for å gå alt de to neste ukene fram mot konkurranse, jeg er forberedt på at det kan bli tøft. Jeg er veldig fornøyd med formen min, men vil gjerne ha beina litt strammere.

image1 (1)

Kommentarer

kommentarer