Øk proteininnholdet med Bake Protein

På grunn av korona-situasjonen med mer innetid og hjemmedager har flere og flere begynt å bake. Med ekstra tid i hverdagen er det mange som nå baker egne brød og rundstykker, vi lager pannekaker og vafler, og det er heller ikke til å unngå at det kanskje blir litt ekstra boller og annen søt bakst.  

Med Bake Protein fra Proteinfabrikken kan du bytte ut deler av mel eller stivelse i oppskriftene du bruker. Du kan også bruke proteinmiksen i pizzadeiger eller i smoothies. Uansett hva du skal bake så vil Bake Protein være en perfekt ingrediens for å øke proteininnholdet i baksten – noe som gir en mer fornuftig balanse mellom protein og karbohydrat. Dette kan igjen bidra til et mer mettende resultat og et mer stabilt blodsukker.

Her får du en proteinmiks med nøytral smak og uten tilsetningsstoffer. 

Kombinasjonen av whey protein, soyaprotein og melkeprotein danner en flott base til bruk i nesten alle typer bakverk. Whey protein gir en flott aminosyreprofil, soyaprotein er strukturbærer og melkeprotein gir fine egenskaper som en stabilisator og fulllverdig proteinkilde. Med Bake Protein kan du øke proteininnholdet i dine bakverk med hele 5-25 prosent!

Næringsinnhold per 100 gram:
372 kcal
80,3 gram protein
5,5 gram karbohydrat – hvorav sukkerarter 1,9 gram
4,9 gram fett

Bake Protein ingredienser: Myseproteinkonsentrat, soyaprotein isolat, melkeproteinkonsentrat, myseproteinisolat, eggehvite protein, aroma.

Kommentarer

kommentarer