Nyter dere sommeren?

nyter du sommeren

 

Hei igjen alle sammen!

Jeg vil høre om dere nyter? Det er viktig å nyte! I Norge er vinteren lang og hard, og det er viktig å verdsette sommeren for alt det er verdt!

For meg er trening nytelse også, og i løpet av mine 2 uker med ferie har jeg hatt 4 løpeturer om morgenen, alene uten mann og barn, bare kost meg og sett på horisonten og nytt synet av bølgene som skyller inn over stranda. Jeg hadde også to improvisoriske økter i et primitivt hotellstudio for å tilfredsstille musklene mine. Vi beveger oss også mye på ferie, og som dere vet – all trening er bra trening! Lange spaserturer på stranda sammen med barna, vannpolo i bassenget, hang-ups i broen over bassenget…u name it. Røre på seg online casino i sommervarmen er deilig!

Men så hva annen nytelse har jeg gjort da – foruten trening…jo jeg har ligget paddeflat på en solstol og enten nytt synet av bølgene og det turkise vannet, eller barna som overlykkelige hopper i poolen. Jeg har drukket iskald mojito og sangria, jeg har spist deilig middag med verdens beste saus nesten hver dag, jeg har spist frityrsstekte grønne pepper (himmelsk rett) så ofte som jeg kan, jeg har spist is, potetgull og smågodt – og jeg har gjort det med god samvittighet! Jeg trenger litt kos for å fylle opp nytelseskvota mi! Men jeg gjør det balansert – igjen stikkord fra meg – Balanse! En fin balanse mellom nytelse, kos og trening. Alt med måte – på den måten kan du unne deg litt ekstra den lille tiden det trengs.

Nå er hverdagen over meg, barna har fortsatt ferie, og da har jeg på en måte også fortsatt ferie, og alternative treningsøkter vil fortsatt prege hverdagen min. Løpeturer i skogen når jeg er på hytta med barna, og kjappe, effektive styrkeøkter før nattevakter når jeg er hjemme. På den måten kan jeg fortsatt nyte kveldene med en liten sangria eller et lite glass rødt.

Kos dere så mye dere kan i sommer alle sammen – neste gang skal jeg fortelle dere det beste jeg vet å spise om sommeren – nemlig grillmat, enkelt, sunt og godt!

KlemM

Kommentarer

kommentarer