NYHET! Proteinpudding fra Proteinfabrikken

Endelig kan Proteinfabrikken tilby sin helt egen proteinpudding! Her får du et sunt produkt med masse protein og uten tilsatt sukker.

Proteinpudding fra Proteinfabrikken er en av vårens spennende nyheter og dette er garantert en positiv smaksopplevelse. Nyt den som en sunnere dessert, mellommåltid eller når du har lyst på noe digg du kan nyte med god samvittighet. Dette er et sunt og enkelt måltid du kan ta med deg når du har behov. Det flotte er at Proteinpuddingen kan lagres i romtemperatur, men vi anbefaler at du spiser den avkjølt.

Proteinpuddingen er glutenfri og inneholder hele 16 gram protein per beger!

Etter trening
Proteinkildene i Protein Pudding kommer fra melkeprotein, den har en naturlig fordeling mellom 20% myseprotein som blir tatt raskt opp i kroppen og 80% som er kasein som fordøyes tregere. Dette betyr at Protein Pudding støtter behovet for rask proteintilførsel etter trening og for å støtte det umiddelbare behovet for protein, og det mer langsiktige behovet i timene etter fysisk aktivitet, forholdene er da til rettelagt for en optimal restitusjon, derfor er Protein Pudding perfekt etter trening.

Perfekte ingredienser
Når Proteinfabrikken fikk hjelp til å utvikle Protein Pudding, nektet vi å gå på akkord med ingredienser og kvalitet. Vi bruker ikke billige eller dårlige ingredienser. Vi insisterte på at vi kun skulle ha det som var helt nødvendig for å ta frem et best mulig produkt. Resultatet er at Proteinfabrikkens Proteinpuddinger ikke bare har gode ingredienser, de er smaksvinnerne også.

Kommentarer

kommentarer