Nyhet: Proteinella Bar

Proteinella er for mange kjent for sine smakfulle, proteinrike sjokoladepålegg og har blitt en skikkelig bestselger. Nå finner du også Proteinella Bar hos Proteinfabrikken.no – baren er basert på det populære sjokoladepålegget.

Med null prosent tilsatt sukker har du en proteinberiket bar som passer perfekt som sunnere snacks eller som et mellommåltid når du trenger noe kjapt og enkelt. Prøv også biter av Proteinella Bar som topping på for eksempel pannekaker, havregrøt eller på iskrem.

I tillegg er produktet fri for palmeolje og den inneholder kun 140 kcal per bar. Proteinella Proteinbar finnes tilgjengelig i smakene Cunchy Choco & Hazelnut og Crunchy White Chocolate.

Her har du en superpraktisk bar med fantastisk smak du fort blir hekta på. Sjekk ut Proteinella Bar hos Proteinfabrikken.no.

Her finner du også det populære sjokoladepålegget med smak av hazelnut chocolate og white chocolate. Dette er et sjokoladepålegg helt uten tilsatt sukker med et høyere innhold av protein sammenlignet med de klassiske variantene. Proteinella passer perfekt på tradisjonelle brødskiver og knekkebrød, men det smaker også nydelig på pannekaker, riskaker og lomper. Og du, det er absolutt lov til å bare nyte Proteinella Sjokoladepålegg akkurat slik som det er også: rett fra boksen!

Kommentarer

kommentarer