Nyhet: Primal Paleo Energibarer

Nå finner du Primal Paleo Energibarer hos Proteinfabrikken.no. Dette er barer helt uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Disse barene gir deg rene og gode smaker! I tillegg er de veganske og fri for gluten og melk. Det er heller ingen søtstoffer i Primal Paleo Energibarer – her får du en naturlig søtsmak fra ingrediensene som er blitt brukt.

Prøv for eksempel Paleo Bar Apple & Pecan. Denne baren består av kun 5 ingredienser og vil gi deg en smak av jul! Ingrediensene som er brukt er dadler, mandler, eple, pekannøtter og kanel.

Er du mer glad i det søte vil Paleo Bar Brazil Nut & Cherry være midt i blinken for deg. Denne er myk og fyldig, og består av kun 3 ingredienser: dadler, paranøtter og kirsebær.

Paleo Bar Almond & Cashew inneholder dadler, mandler og cashewnøtter. Denne baren er perfekt som påfyll når du trenger litt energi, for eksempel før en treningsøkt eller når det er litt lenge til neste hovedmåltid. Disse mandel og cashewnøtt barene må bare prøves. Denne klasikerene består av 3 rå ingredienser: Dadler, mandler og cashewnøtter.

 

Kommentarer

kommentarer