Nyhet fra BareBells: Caramel Choco

Ønsk velkommen til BareBells mykeste proteinbar: Nyheten Caramel Choco. Denne baren har en herlig balanse mellom herlig melkesjokolade og fløyelsmyk karamellfugde.

Duoen med karamell og sjokolade inneholder hele 16 gram protein og 0 prosent tilsatt sukker. Dette er en fristelse du ikke vil gå glipp av! Nyt proteinbaren i forbindelse med trening eller når du trenger et kjapt mellommåltid på farten. I tillegg er dette det perfekte alternativet når du kjenner på sjokoladesuget om kvelden. BareBells Caramel Choco kan nytes med god samvittighet og en bar inneholder mindre enn 200 kcal per stykk.

I tillegg har BareBells bestemt seg for at juleutgaven BareBells Rocky Road Marshmallow er kommet for å bli. Denne proteinbaren gir deg en uforglemmelig smaksopplevelse med deilig blanding av myk marshmallow, crunchy peanøtter og silkemyk karamellsaus. Proteinbaren har tre lag som gir en perfekt kombinasjon av både det knasende, myke og det tykke.

Barebells er et kosttilskudd-merke fra Sverige som kom på markedet for 5 år siden. Deres produkter er blitt superpopulære på rekordfart. Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike Barebells-produkter som vi trygt kan anbefale – blant annet BareBells bestselgende proteinbarer. 

Kommentarer

kommentarer