Nyhet fra Barebells: Blueberry Cake

La deg friste av Barebell-nyheten Blueberry Cake. Her får du proteinbar med en herlig kombo av hvit sjokolade og blåbærkake. 

Barebells Proteinbarer har et lavt innhold av sukker og et høyt innhold av protein, og smaken er enkelt og greit helt fantastisk. Proteinbarene kommer også i flere andre smaker som blant annet Caramel Cashew, Cookies and Cream, Salty Peanut, White Chocolate Almond og Hazelnut & Nougat.

Barebells er et kosttilskudd-merke fra Sverige som kom på markedet for kun tre år siden – og deres produkter er blitt superpopulære på rekordfart. Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike Barebells-produkter som vi trygt kan anbefale.

I tillegg kan Barebells tilby sine egne Core Bar – en deilig proteinbar med tre lags nytelse! Barene er ikke tilsatt sukker og på innsiden finner du en kjerne som setter prikken over i-en med 13 gram kremet protein.

Prøv Barebells Core Bar Apple Pie med smak av eple og kanel, dekket med hvit sjokolade. Er du glad i kombinasjonen sjokolade og karamell, så er Barebells Core Bar Toffee en sikker vinner. Her får du en superdeilig proteinbar med smak av karamell, dekket med melkesjokolade med sprø crisp.

Alle Barebells-produkter kommer i praktiske flerpakninger og enkeltvis.

Barebells er etablert av entusiastiske personer med hjerte for trening og sunn livsstil. Merkevaren har en grunnfilosofi vi liker; de tror på å spise sunt og leve lykkelig – «Så enkelt kan det være».

Med sitt trendy retro utseende er produktene de leverer ikke bare kule å se på, de har en gjennomført kvalitet og unike smaker som vi elsker. Barebells håper at deres produkter vil få enda flere til å spise sunt og å bruke tid på trening. Sjekk ut Barebells hos Proteinfabrikken.no.

Kommentarer

kommentarer