Nyhet! Candy Splash – kalorifrie søtningsdråper

Lyst på søtere smak uten ekstra kalorier? Da bør du sjekke ut nyheten Frankys Candy Splash.

Dette er kalorifrie søtstoffdråper som kommer i flere ulike smaker – alt fra sjokolade og ananas til cola og karamell. Med kun få dråper av Frankys Candy Splash vil måltidene dine få et smaksløft uten at du må tilsette ekstra kalorier eller sukker. Med andre ord er dette det perfekte produktet for deg som er glad i søtt, men som er opptatt av å holde formen vedlike. Prøv søtstoffdråpene i grøten, yoghurter, smoothies, pannekakerører, kaffen og proteinshakes. 

For tilstrekkelig smakseffekt anbefales det å bruke 5 dråper Frankys Candy Splash , men dette justerer du selvfølgelig etter egne preferanser og matmengden du vil smaksette. Her får du ikke bare mye god smak for en billig penge, men Frankys Candy Splash er også enkelt å ta med seg når du er på farten.

Produktet er søtet med sukralose – et søtstoff  som er 600 ganger søtere enn sukker og som derfor kan brukes i mye mindre mengder for å oppnå samme søtningsgrad.

Frankys Candy Splash gjør det enkelt å nyte det søte, uten at det går utover kaloriregnskapet! Gjør kjedelige matvarer spennende med Frankys Candy Splash.

Kommentarer

kommentarer