Nyhet: Barebells Double Bite

Det populære kosttilskudd-merket Barebells har lansert nyheten Barebells Double Bite – Twice as nice! 

Dette er en proteinbar som lanseres i to ulike smaker og med to biter i hver pakke. Varianten Caramel Crisp byr på sprø soyapuffer holdt sammen av en smøraktig karamelsaus dekket av kremet sjokolade.

Chocolate Crisp frister med soyapuffer og kakao som gir en deilig sjokoladesmak i kombinasjon med en rund, kremaktig og salt sjokoladesaus. Begge de to proteinbarene er uten tilsatt sukker og bidrar med hele 16 gram protein per pakke.

Her vil du oppleve kjærlighet ved første bit!

Barebells Double Bite er perfekt proteinrik snacks du enkelt kan dele med andre, eller nyt begge bitene selv! Proteinbarene leveres både enkeltvis og i praktisk 12-pakninger.

Barebells har blitt et superpopulært og kjent merke på rekordfard. Ett av deres mest populære produkter er Barebells Proteinbarer og hos Proteinfabrikken finner du flere fristende Barebells-produkter.

Barebells er etablert av entusiastiske personer med hjerte for trening og sunn livsstil. Merkevaren har en grunnfilosofi vi liker; de tror på å spise sunt og leve lykkelig – «Så enkelt kan det være».

Kommentarer

kommentarer