Nyhet: Advanced Protein

Sjekk ut nyheten Advanced Protein fra Proteinfabrikken – 3. generasjon proteinisolat med fullstendig fristilte aminosyrer i petideform isolert fra laks. Dette gir deg uovertruffen rask effekt på muskelutholdenhet og restitusjon før, under og etter trening.

Advanced protein består av hydhyrolyserte proteiner i peptidform og kollagen som bidrar til finere hud, styrker ledd og ligament, gir sterkere hår og negler. Produktet er perfekt til styrke, fitness og utholdenhetstrening. Dette er et 100 prosent norsk produkt som består kun av rene proteinpeptider som er isolert fra laks.

Advanced Protein kommer i smakene Orange Mango Passion og Blue Rasberry.

Advanced Protein kan brukes som en sportsdrikk, men inneholder ikke karbohydrater. Dette er et produkt med deilig smak som er lett å drikke. Du blander en porsjonspose (20g) i 3-4 dl kaldt vann. Drikken blir som saft/juice og kan drikkes til frokost, før, under eller etter trening for raskt å få aminosyrer ut i blodet etter en lang natt med søvn eller hard trening. Umiddelbart etter inntak starter den anabole prosessen. Bruk gjerne Advanced Protein som mellommåltid i løpet av dagen, før trening, under trening og etter.

Dette får du med Advanced Protein:
-Høyt proteininnhold
-Rask restitusjon
-Kollagen steg 3
-Kan brukes som tørstedrikk
-Vitenskapelig dokumentert effekt
-Forbedret kroppssammensetning (BMI)
-Forbedret utholdenhet
-Peptider 98 % Hydrolyser
-Meget raskt opptak
Vektreduksjon – Endre BMI

Protein essensielt for kroppen 
Kroppen trenger protein for å fungere, reparere og holde seg sunn. Trening, stress, skader og belastninger forventer vi at kroppen skal ordne selv. Da er det viktig at kroppen får det beste for å utføre jobben og levere deg en velfungerende kropp dag etter dag. Spill på lag og gi kroppen den beste forutsetningen med Advanced Protein.

Kommentarer

kommentarer