Nye SBD Limited Edition er her!

Tren bedre og løft mer med den nye kolleksjonen fra SBD.

Hos Proteinfabrikken finner du et bredt utvalg av SBDs produkter og nå er den nyeste kolleksjonen på plass: SBD Endure Limited Edition. Kun i et begrenset opplag til både dame og herre med trendy, mørk militærgrønn-farge. Med SBD er du garantert bekledning med god kvalitet og som varer lenge.

SBD Endure Knee Sleeve
Dette er knevarmere i stilig militærgrønn/svart-farge som er utviklet med elite olympiske vektløftere for å gi kompresjon gjennom et større bevegelsesområde – bygget og designet på den samme pålitelige konstruksjonen slik som originale SBD knevarmere. Her får du et ytre fôr med økt slitestyrke, og et anti-mikrobielt, anti-skli fôr. Selv om produktet er designet for olympisk vektløfting er dette helt klart knevarmere som passer til mange i det generelle styrke- og treningsmiljøet. De er enkle å ta på seg, har økt stretch og meget god festeevne mot kroppen.

SBD Endure T-shirt
Her får du SBDs første T-Shirt som er 100% produsert på deres egne fabrikker etter de samme kvalitetskravene som SBD stiller til resten av sine produkter. Dette er en T-skjorte produsert for å brukes og for å tåle det bruket vi som løfter jern utsetter tøyet vårt for.

SBD Endure Singlet Herre/Dame
Dette er en helt ny løftesinglet fra SBD. Singleten er laget av tykkere stoff en tidligere versjoner, og gir svært god kompresjon og maksimal støtte. Plagget er innenfor regelverket for utstyrsfri løfting. Løftesingleten finnes i egen passform for både herre og dame.

SBD markløft-sokker
SBD Endure Green Deadlift Sock er godkjente til bruk i konkurranser innen styrkeløft og vektløfting. Sokkene ser superkule ut, holder passformen og er meget komfortable å bruke. Med disse unngår du at stanga skraper opp skinnleggen din når du drar markløft eller tar vendinger/rykk.

Se hele utvalget av SBD Endure Limited Edition HER. 

OM SBD
SBD er et kjent og globalt sportsklesmerke med bekledning til utøvere innenfor blant annet  styrkeløft, strongmann og CrossFit. Dette er et populært klesmerke for mange som trener styrketrening og som driver med en form for styrkesport. SBDs visjon er å designe og produsere prestasjonsfremmende støttebekledning og utstyr for at du som trener og konkurrerer skal oppleve framgang, sette nye personlige rekorder og redusere risikoen for skader. Med deres høye standard har SBD etablert et rykte for å inneha den høyeste standarden blant internasjonale idrettsutøvere i styrke- og treningssporter. SBD er godkjent til bruk i IPF konkurranser (International Powerlifting Federation). Merket har forpliktet seg til å levere den beste prestasjonsfremmende støttebekledningen på markedet. Derfor er det tett dialog med utøvere og produksjonspersonell sammen med designere og ingeniører for å levere det beste som kan produseres med dagens teknologi.

Kommentarer

kommentarer