Nye mål

image001

Nå er det en stund siden jeg har skrevet til dere – men dagene flyr, og det er ikke alltid jeg har tid til så mye mer enn det jeg høyst nødvendig rekker. Jeg har absolutt ikke gått under jorda. Snarere tvert imot – jeg jobber mot nye mål, og det er så utrolig herlig! Jammen meg er ikke sesongen 2014 ferdig enda – om en drøy uke reiser vi til Gøteborg for å delta på Superior race sitt sprinthinderløp som arrangeres under Fitnessfestivalen. Det blir bare så utrolig kult! Må vel innrømme at her deltas det kun for gøy og for å fullføre med stil. Har en følelse av at det kommer til å delta übermange spreke folk, og distansen er såpass kort at her kommer nok mye til å falle på styrke, smidighet og hurtighet! Det er en distanse på 4 km og med 16 hindre, så her blir det mye jobbing på høy puls. Jeg har sett en del av hindrene på en videoteaser – mange skal nok bli greie å komme forbi, men det siste er den berømte monkeybaren – armgangen – men ryktene sier at den ikke er rett, men hevet slik at det er blytungt å komme gjennom. Og rett før mål inne på messeområdet så blir vi tatt i mot av en gjeng gladiatorer. Skal bli utrolig kult – har aldri vært med på det før!

Trening, trening og trening

Så hva gjør man da så om dagen for å trene mot dette? Vel styrken er superviktig som dere skjønner, så jeg kjører vanlig 3 splitt som før – bein, rygg og bryst – mye fokus på skuldre og kjernemuskler –og i tillegg finner du meg selvfølgelig i armgangsstativet! Utover dette prøver jeg forsiktig å få fart på beina. Er daukjørt etter de lange seige løpene i England og jobber mye med ulike intervaller. Jeg legger ut mange av intervallene jeg kjører på bloggen min, men er det interesse også her inne å se hvordan jeg legger opp løpetreningen min om dagen?

Sesongen 2015

Utover dette planlegges sesongen 2015 – det er mange løp jeg ønsker å løpe med Supermann, men helt hvor vi lander hen enda vet vi ikke…det er mye reising, mye penger og tar mye fritid. Men noen sikre løp har vi allerede – og sesongen starter allerede 1.februar i England – men mer om det i neste innlegg. Så dere skjønner – bortsett fra at vi bytter årstall så går jaggu meg hinderløpsesongene i hverandre nå 😉 Og jeg elsker det!

KlemMari

Kommentarer

kommentarer