Ny podcastepisode med Jon Yuen som gjest

Jon Yuen gjester BedreTrent Podcast og forteller om sin reise som danser og trener.

I dag reiser Jon rundt omkring i verden og holder ulike workshops om blant annet bevegelse og mobilitet. Det blir snakk om hvordan treningsbransjen kan sette begrensninger for individet, målsettinger, og hvorfor det er viktig å finne en aktivitet som man selv trives med, og ikke noe man gjør fordi «alle» andre gjør det. Jon Yuen har sin egen hjemmeside som du finner her, og han har også en populær og inspirerende Instagram-konto med over 20.000 følgere i skrivende stund.

Programledere Silje og Susanne svarer på spørsmål om blant annet trening med og uten løftesko, og hva som motiverer dem til å trene.

Plenty of ways to break a fast.

A post shared by Jon Yuen (@yuenjon) on

 

Hør episoden her eller søk opp BedreTrent på iTunes:

Motivasjon, treningsglede, inspirasjon og målsettinger – hvorfor trener jeg slik som jeg gjør? Dette er noe av det jeg og @susannesoydan snakker om i den nyeste podcastepisoden som er publisert nå. Blir du inspirert av treningssentre, personlige trener og treningsprofiler i sosiale medier – og hvordan påvirker det oss? Hva er egentlig god helse for deg, hva er du takknemlig for? Dette er bare noen stikkord for hva gjesten vår @yuenjon tar opp i episoden – dette er virkelig en av mine favorittepisoder hittil, det blir sagt så mye fint og så mye viktig ?❤️ Takk for at du stilte opp Jon! Link i bio ☺️ #sterkhverdag #shapeupnorge #bedretrent #vgvektklubb #treningsforum #treningsglede #proteinfabrikken

A post shared by Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad) on

Kommentarer

kommentarer