Ny energidrikk: Reign Total Body Fuel

Boost opp energinivået med Reign Total Body Fuel – en treningsdrikk designet for en aktiv livsstil med høye ytelsesbehov.

I en boks får du naturlig koffein, BCAA og vitaminer som bidrar til at du får økt utholdenhet, forbedret konsentrasjon og rett og slett føler deg mer fokusert. Reig Total Body Fuel er ikke tilsatt sukker og det er null kunstige smaker og farger. En boks på 0,5 l bidrar med kun 14 kcal.

Reign Total Body Fuel har en frisk smak som ikke oppleves kunstig i tillegg til at du får et ekstra kick av koffeininnholdet – perfekt før en treningsøkt eller når du trenger en liten oppkvikker i løpet av hverdagen.

Det er med god grunn at denne energidrikken i august ble nominert til prisen «Ready To Drink Product of the Year»!

Innholdet i Reign Total Body Fuel
I en boks er det 200 mg naturlig koffein og BCAA (aminosyrene leucin, isoleucin og valin) som kan øke proteinsyntesen og ha en muskeloppbyggende effekt i tillegg til at det forbedre restitusjonsprosessen. B-vitaminene i energidrikken er blant annet viktig for et normalt energigivende stoffskifte.

Hos Proteinfabrikken finner du Reign Total Body Fuel i fire fristende smaker: Melon Mania, Sour Apple, Razzle Berry og Lemon Hdz. Boksene kommer i praktiske 12-pakninger.

AKKURAT NÅ FÅR DU 12 STK MONSTER HYDROSPORT GRATIS VED KJØP AV REIGN ENERGIDRIKK. 

Kommentarer

kommentarer