Norgesnyhet: STATE Energy

STATE Energy er en balansert energidrikk for deg som ønsker et høyere energinivå, forbedret fokus og stabilt blodsukkernivå.

Hos Proteinfabrikken får du nyheten STATE Energy i tre forfriskende smaker: Pineapple, Lime/Orange og Maracuja.Drikken er utviklet av danske toppidrettsutøvere og internasjonalt helsepersonell. STATE Energy inneholder ingredienser av ypperste kvalitet – for å gi deg en unik nytelse og ytelse.

STATE Energy finner du en perfekt kombo av koffein og grønn te – noe som skjerper hjernen og forbedrer dine fysiske prestasjoner. Her får du også i deg B-vitaminer og elektrolytter som blant annet bidrar til optimal fysisk funksjon og som kan redusere tretthet og utmattelse. 

En annen viktig ingrediens er palatinose – et lavglykjemisk karbohydrat, som sikrer en balansert energi-tilførsel og et mer stabilt blodsukker i forhold til konkurrerende sukkerholdige energidrikker. 

I kombinasjon med de viktigste prestasjonsfremmende ingredienser koffein, taurin, B-vitamin, elektrolytter og grønn te-ekstrakt, gir dette et produkt som er optimalt når du skal yte på aller høyeste nivå over tid. STATE Energy er tilsatt en mindre mengde fruktose for å gi produktet en balansert sødme. Vi har brukt fruktose som søtningsmiddel fremfor sukker for å kunne opprettholde produktets lavglykemiske indeks og lave effekt på blodsukkeret.

Hos Proteinfabrikken får du STATE Energy i praktiske 12-pakninger eller du kan bestille drikkene enkeltvis. 

https://www.instagram.com/p/B7X0Ti0JKNG/

Kommentarer

kommentarer