Norgesmester i Athletic Fitness

Jeg har blitt norgesmester i athletic fitness! Og ikke nok med det, jeg vant overall også.

image3

Denne helgen har vært helt fantastisk, og det er en stor opplevelse å stå på toppen av pallen etter alle timene på romaskinen, i styrkerommet og på kjøkkenet.

Morgenen på konkurransedagen veide jeg hele to kilogram mer enn da jeg konkurrerte i Oslo Grand Prix for bare et halvt år siden. Selv om jeg har trent styrketrening lenge så viser dette at jeg fortsatt kan bygge muskler.

Jeg tror at det skyldes at jeg har begynt med styrkeløft og derfor har vært nødt til å trene med tunge vekter, selv om jeg har vært på diett. Treningsvolumet har også vært høyere, og jeg har trent knebøy, benkpress og markløft flere dager i uken.

Jeg er veldig fornøyd med formen og looken på NM.

Skuldrene var fine og fyldige og jeg fikk fram definisjonen i beina mye bedre enn før. Det er et puslespill å komme i form til athletic fitness fordi vi faktisk skal prestere, og ikke bare se bra ut. Derfor kan det gå ut over styrkemomentet hvis man er for skrapet eller dehydrert.

Styrkerunden var tøff fordi det ble mye venting, og jeg fikk ikke vist hva jeg egentlig er god for på romaskinen. Men jeg fikk ny pers i pull ups og gjorde 24 repetisjoner.

Det var fantastisk å dele denne opplevelsen med mine venninner og teamkamerater Silje og Hanne som kom på henholdsvis andre og tredje plass. Atlas Fitnessteam kapret pallen!

Sesongen er ikke over for meg helt enda. Jeg skal konkurrere i athletic fitness på Tyngre Classic i Stockholm 16.oktober og i bodyfitness på Fitnesscruise 13.november.

image5 image6 image2 image1-14

image4

Kommentarer

kommentarer