Norgesmester 2015

Skjermbilde 2015-03-15 kl. 19.24.31

Hele februar var en stor skuffelse. Februar skulle være den måneden hvor siste finishen skulle settes før NM, og treningen skulle stå på mange tunge løft og fokus på speed. Men da jeg i starten av måneden fikk et akutt problem med ryggen måtte jeg skru ned for all vektløfting, og treningen ble kun til hjelpeøvelser og rehabilitering. En uke før NM kunne jeg så smått begynne å løfte litt med vekter igjen og jeg rakk å ha to litt tunge økter i løpet av uken, resten ble terping på teknikk. Selv med denne dårlige måneden bak meg hadde jeg jo fortsatt håpet, og endelig var NM her og jeg skulle vise hva jeg var god for!

Jeg startet på 76 kg i rykk og det satt egentlig veldig fint.  Økte til 79 kg og jeg bommet bak, noe jeg ikke pleier å gjøre. Inn igjen, og så klarte jeg å bomme en gang til på samme vekt. Shit! Nå raste verden litt sammen, og jeg var sint og skuffet over meg selv.  – Tøm hodet! – og fokuser på støt. Her startet jeg på 90 kg, som burde være en lett vekt for meg. Tror du ikke jeg bommet på både første og andre forsøk? Beina var helt tomme og jeg hadde absolutt ingen krefter! Skulle jeg bli Norgesmester måtte den siste sitte! Jeg fikk med en kraftanstrengelse (og slappe ben) vendt de 90 kg, og da jeg hadde reist meg opp var jeg helt skjelven og det var helt svart, jeg så ingenting. Jeg brukte et par sekunder på å samle meg og få samlet de absolutt siste krefter jeg hadde før jeg satte overstøtet. Og jeg klarte det! En sinnsyk følelse! Resultatet mitt ble så 166 kg som holdt til å bli Norgesmester i -63 kg klassen.

Skjermbilde 2015-03-15 kl. 19.24.45

 

En turbulent dag med mye følelser. Nå er planen å komme helt over ryggskaden min og så sette i gang ny hard trening mot konkurransene i mai!

Kommentarer

kommentarer