Norges Strongman Cup 2018 – 2.konkurranse

Norges Strongman Cup 2018  – Møre og Romsdal blir den andre konkurransen holdt under Norges Cupen. Konkurransen er i Surnadal 23.juni fra klokken 12:00 (Norsk Laksefestival)

Kom til Surnadal for å se tidenes strongmanshow!

Les også: Norges Strongman Cup 2018: Akershus

Det er bare tre uker i mellom første cup-stevne og dette stevnet. Jeg har fremdeles vondt skulderen som fikk seg en trøkk sist. Jeg har brukt de siste ukene på å trene opp bevegelse i skulderen, og jeg har prøvd å belaste beina og kjernen min mest mulig får å få trykk der jeg kan til stevnet.

Jeg har gått ofte til behandling hos Naprapatvest, hvor jeg har fått nålebehandling, trykkbølge, massasje og tøying. Nå har jeg gjort alt jeg kan for å klare to tette stevner!

Jeg har den siste tiden begynt å få troen på at jeg skal klare å hevde meg, selv med skaden. Og jeg ser for meg at jeg vil gjøre det ekstra bra i yoke og farmers walk, så får jeg håpe at skulderen ikke plager meg så mye. Ønsk meg lykke til!

Øvelser:
1. Truck Pull
2. Yoke – 400 kg – 2×15 meter
3. Viking Press
4. Farmers Walk – 140 kg – 2×15 meter
5. Atlassteinserie – 110,120,140,160,180kg, 130 cm platting

– Timelimit 60sekund.
– Øvelse 2,3 og 4 gjennomføres som par øvelser.
– Belte, «varmere», magnesium og håndleddstøtte tillatt i alle øvelser.

(Arrangør tar forbehold om at endringer kan forekomme.)

Dommere:
Espen Aune og Jan Vegard Gjerdrum

Kommentarer

kommentarer