Nocco-nyhet: Sunny Soda

The future is in your hands! NOCCO starter det nye året med en ny funksjonell drikk: NOCCO Sunny Soda

Denne forfriskende nyheten har en deilig smak av søt fersken og syrlige bringebær. Med konseptet «Your future starts now» har NOCCO hentet inspirasjon fra sine ambassadører, deres positive holdning og dedikasjon mot å nå sine mål.

Nå legger vi 2020 bak oss og åpner det nye året med nye muligheter hvor du setter dine egne mål, og det er DU som må gjøre det harde arbeidet for å oppnå dem. Med sine produkter og ambassadører vil Nocco hjelper deg på vei dit ved å inspirere og motivere. NOCCO-nyheten er tilsatt BCAA, koffein, vitaminer og mineraler i tillegg til at den er vegansk og helt sukkerfri.

Hos Proteinfabrikken finner du Nocco Sunny Soda i både enkeltbokser og praktiske 24-pakninger.

Næringsinnhold NOCCO Sunny Soda Per 100 ml:
Energi 14kJ/ 3kcal
Fett 0,0 g, Hvorav mettet fett 0,0 g
Karbohydrater 0,0 g,Hvorav sukkerarter 0,0 g
Protein 0,8 g
Salt 0 g
Koffein 55 mg
Vitamin D 1,5 mcg
Biotin 8,1 mcg
Folsyre 14,8 mcg
Vitamin B6 0,42 mg
Vitamin B12 0,8 mcg

Populære produkter
NOCCO har tatt trenings- og fitnessbransjen med storm. Med sine populære NOCCO-drikker får du en tørsteslukker med fruktige smaker som du kan nyte når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil, både til hverdagsaktiviteter og trening. NOCCO sine produkter er helt fri fra konserveringsmidler og inneholder bare naturlige fargestoffer og smaker.

NOCCO er en kilde til BCAA som står for  Branched Chain Amino Acids og betyr forgrenede aminosyrer. BCAA består av de tre essensielle aminosyrene L-Leucin, L- Isoleucin og L-Valin, og utgjør cirka 35 prosent av aminosyrene man finner i muskulaturen. En stor del av BCAA brytes ned i muskulaturen ved trening, så behovet for aminosyrene øker desto større treningsmengde du har.I tillegg til å være en kilde til BCAA, så inneholder NOCCO også flere ulike vitaminer som for eksempel D-vitamin, vitamin B12, vitamin B6 og folsyre.

Sjekk ut NOCCO-utvalget på Proteinfabrikken.no her.

 

Kommentarer

kommentarer