NM vektløfting – femkamp

string(37) "Failed to decode the response as json" string(37) "Failed to decode the response as json"

Da var NM i femkamp ferdig og jeg er freidig nok til å si meg kjempefornøyd med egen innsats! Dette var et godt comeback etter ryggskaden min.

Vektløfting femkamp, skiller seg fra friidrett femkamp med litt andre øvelser. Dette stevnet,Skjermbilde 2014-10-02 kl. 00.16.06 gir oss vektløftere en fin anledning til å treffes og bryne oss mot hverandre, etter en relativt lang «off-season». At femkampen byr på litt annerledes og morsomme øvelser i tillegg til vektløftingen, gir også en lettere stemning som jeg tror bygger samhold mellom oss utøvere.

Det var tidlig avgang hjemmefra da innveiing startet kl 8 i Stavern.Jeg veide inn på 63,35 kg, noe som er helt greit og i og med at det var et stevne på poeng, og alle mot alle.

Jeg skulle ikke i ilden for senere på dagen, så det gjaldt å finne roen, spise mat og prøve å slappe av. Vi startet med vektløftingsdelen der jeg løftet 69 kg i snatch. Jeg hadde mer inne og økte til 73 kg, som jeg bommet på – en unødvendig slurvebom! Prøvde igjen og den satt! I clean & jerk startet jeg på 81 kg, så 86 og avsluttet med 90 kg.

Med dette økte jeg min sammenlagte personlige rekord på stevne, med 10 kg.

Etter vektløftingen, gikk vi rett til de øvrige øvelsene. Startet med hoppøvelsen som er et kengurudlignende hopp med sats på begge benene og tre hopp direkte etter hverandre. Her hoppet jeg 7,38 m som det beste. På liakov-kast endte jeg på  13,91 m. Vi avsluttet stevnet med 40 m sprint med liggende start, der jeg løp på 6,90 sek.

Med dette fikk jeg en 2.plass i kvinneklassen 18+, som jeg er veldig fornøyd med 🙂

Nå er det tilbake til trening og forberedelser til neste stevne den 5. oktober i Aalborg . Gleder meg veldig!

Klem fra meg

Kommentarer

kommentarer