NM Styrkeløft Utstyrsfritt

Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at det viktigste under dette årets NM var å veie inn i klassen og ha det gøy på plattingen. Det ble en tredjeplass og bronse for meg i årets norgesmesterskap.

Jeg løftet under evne – jeg bommet på første bøy, benken var rett og slett tung og jeg var ikke helt i slaget i mark. Jeg klarte ikke å treffe på kroppsvekten i det hele tatt! Jeg veide inn på skremmende tynt 117,65 kilo. Noe jeg ikke har veid siden 2008!

Allikevel var det gøy å løfte igjen. Mine gamble bragder føles det ut som et annet menneske har gjort.

Tankene mine før første bøy var rett og slett «jeg har ikke øvd på stevne». Jeg har ikke øvd på å løfte på stevne på denne kroppsvekten med denne teknikken i bøy. For første gang på lenge så følte jeg at jeg ikke hadde kontroll. Det er en ekkel følelse som jeg skal bedre til neste gang og jeg skal ikke føle på det igjen.

NM skulle bli intet eller alt for meg i 120-klassen, om jeg skulle ned i 105 eller om det var noe vits å fortsette i i 120. Når jeg bestemte meg for å gå ned fra 166,6 kilo så var det med en følelse at jeg hadde løftet det jeg maktet. Den følelsen har jeg ikke nå, jeg føler jeg har mer å løfte i 120-klassen enn 792,5kg.

Neste test blir julestevnet og da skal kroppen være litt tyngre!

Kommentarer

kommentarer