NM Street Workout: 2.plass i Power

Lørdag 8.august,var det duket for NM i Street Workout i Asker. Selv konkurrerte jeg i grenen «Power» hvor man i dameklassen utfører maks antall repetisjoner pullups og dips med kroppsvekt. Deretter slår man sammen resultatet av antall repetisjoner. Den med flest antall reps vinner.

Målet mitt for konkurransen var å komme på pallen og det klarte jeg! Jeg tok 2.plassen med 62 repetisjoner totalt, 2 reps bak 1.plassen og 1 rep foran 3.plassen. Med andre ord var det beintøff konkurranse og latterlig jevnt i toppen i år!

Jeg gjorde 22 godkjente pullups og 40 godkjente dips, noe som ga meg andreplassen. I løpet av dagen ble det mye venting, men jeg bare gledet meg og blir aldri så nervøs at jeg blir «helt ødelagt». Tvert imot er jeg veldig rolig når jeg skal starte på en øvelse i konkurranse, jeg er veldig inne i modus, fokusert og PÅ. Minuttene før går jeg alltid i min egen boble med musikk i ørene, visualiserer og peptalker til meg selv.

Som sagt så er jeg megafornøyd med min egen innsats, jeg ga det jeg kunne basert på dagsform.

Når det gjelder dips så tror jeg at jeg hadde hatt enda flere repetisjoner inne siden jeg ikke hadde begynt å miste eksplosiviteten på de siste repetisjonene, og jeg har også tatt over 50 stk på trening, men her var jeg så dum at jeg mista balansen i toppen på rep 42 fordi jeg var altfor fremoverlent når jeg skulle rette ut skuldrene. Dumt å gjøre sånn i konkurranse, men det kommer nye muligheter, og igjen; en 2.plass i et NM når det er så sykt tøff konkurranse er bare supermoro!

I tillegg er det artig at konkurransen i seg selv hadde påmelding- og deltakerrekord, og flere jeg har snakket med ble veldig gira og motivert til å kanskje melde seg på til neste år. Det er så mange sterke og rå damer (og menn) her i landet som virkelig bare må vise hva de får til, både fysisk og psykisk. Det er helt rått å se hva folk får til og presterer! INSPIRASJON!

Så oppsummert: NM i Street Workout var STAS!

View this post on Instagram

Tusen takk for et sinnsykt NM! 😍 Gratulerer til vinnerne! 🏆 . 1. Plass, freestyle kvinner: @elised_h 2. Plass, @muscleuptrude 3. Plass, @michelle.nerem . 1. Plass, freestyle menn: @danicaliboy 2. Plass, @sakan_aref 3. Plass, @stianmargarites . 1. Plass, power kvinner: @loniponii 2. Plass, @silje_bjornstad 3. Plass, @ritasimonsen . 1. Plass, Power menn:@barztrength 2. Plass, @jonasoberg99 3. Plass, @thomizz . 1. Plass muscle-up, @simen_uriansrud 2. Plass, @love__andersson 3. Plass @barztrength . . Flere bilder kommer etterhvert fra fotograf @madaoslo🏅 Video kommer etterhvert fra @ulriklion 🏅 . Vi ønsker å gi en stor takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere! Sjekk dem ut!! ⬇️❤️⬇️❤️⬇️ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ @treningsevents @kengurunorge @frifond FFEI / @lassetufte @njienorge @getfit.no @profil_design_norge @ata.treningsutstyr @askersentrum @kolonihagen @flexfitno @askerlydoglys @sparebankstiftelsendnb @mobech_treningsspesialisten @nocconorge ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ . .

A post shared by NM i Street Workout (@streetworkoutnm) on

Kommentarer

kommentarer