Nå finner du løftesko hos Proteinfabrikken!

Riktig utstyr er viktig for å skape motivasjon og resultater – det inkluderer selvfølgelig også at skotøyet er i orden.

Det finnes mange ulike treningssko å velge mellom, og hvilke sko du bruker når kan ha stor betydning for både prestasjon, skaderisiko og så videre. For eksempel er joggesko best egnet til aktiviteter hvor du går eller jogger, mens sykkelskoa er det du tar på deg når du skal sette deg på sykkelen. Samme prinsipp finner vi også for løfting av vekter der mange vil oppleve bedre kontroll og stabilitet ved bruk av løftesko. Ulike typer løftesko har en oppbygd hæl som bidrar til at du får bedre bevegelighet.

Med andre ord har løftesko flere fordeler som igjen kan føre til at du klarer å løfte tyngre og har bedre teknikk og mer bevegelighet når du trener øvelser som knebøy og olympiske løft.

Hos Proteinfabrikken finner du flere forskjellige varianter å velge mellom – blant annet bestselgerene Adidas Powerlift 4 og Adidas Power Perfect III, oppfølgeren til den legendariske storselgeren Power Perfect II.

Andre alternativer på Proteinfabrikken er Nike Savaleos og Nike Romaleo med en støttende mellomsåle og en bred, flat yttersåle som sørger for styrke og stabilitet i eksplosive bevegelser.

Proteinfabrikken kan også tilby løftesko som er spesielt godt egnet til ulike markløft-øvelser.

Disse skoene har en flat såle som gir deg bedre kontakt med underlaget, samt fremmer balanse og riktig posisjon av føttene. Sjekk ut Perry High Tops Pro og GW High Tops.

 

Kommentarer

kommentarer