Myk opp kroppen med massasjepistol

Endelig har du muligheten til å nyte en deilig massasje når du måtte ønske. Med din egen massasjepistol kan du enkelt massere ulike muskelgrupper som forbedrer bevegelighet og fremmer blodsirkulasjonen. 

En massasjepistol er et relativt nytt og innovativt redskap for å gi massasje i dybden til muskler og ledd. Prisbelønte Hyperice Hypervolt Massasjepistol Bluetooth har QuietGlide-teknologi og patentert trykksensor som gir deg deilig massasje uten at redskapet lager støy. Du kan derfor bruke din massasjepistol uten å forstyrre omgivelsene dine, for eksempel når du ser på TV. Redskapet har fem utskiftbare massasjehoder og det oppladbare batteriet har opp til tre timers bruk.

Massasjepistolen er perfekt for å myke opp muskulaturen, enten i forbindelse med oppvarming før trening eller etter en økt når du restituerer. 

Hyperice, selskapet som utviklet Hypervolt, har spesialisert seg på verktøy og tilbehør som hjelper idrettsutøvere med å restituere seg etter hard trening og muskelskader. Produktene har blitt benyttet av stjerner som Kobe Bryant og Lebron James samt av hverdagsmosjonister som vil lindre stølhet og betennelser i musklene. I tillegg til å løse opp ømme og stive muskler kan massasje bidra til at du rett og slett føler deg bedre i hverdagens kjas og mas. Det er ikke uten grunn at massasjebehandling blir omtalt som en velværebehandling som gir deg avslapping, mindre stress i kroppen og økt energi.

Med din egen massasjepistol kan du spare både tid og penger da du oppnår de samme fordelene som ved en tradisjonell massasje, men i ditt eget hjem når det passer deg og din timeplan. En kropp som restituerer bedre, har mer energi og bedre bevegelighet vil også kunne yte mer på trening og raskere oppnå de resultatene du ønsker.

Hypervolt massasjepistol er meget brukervennlig og enkel i bruk. Du stiller inn et passende vibrasjonsnivå og plasserer dermed pistolen på de områdene og muskelgruppene du vil massere. Dette er et verktøy flere i hjemmet vil elske.

TIPS: Hvorfor ikke kjøpe en massasjepistol som julegave til noen du er glad i, eller til deg selv?

Kommentarer

kommentarer