Muskelmat: fylte paprika

Her får du tips til en sunn og mettende middag: fylt paprika med ris, eggehvite og karbonadedeig. Dette er mat musklene dine vil elske!

Oppskrift til cirka 10 små paprika:
300 gram eggehvite
400 gram karbonadedeig
1 hakket chili
1 stk fin hakket rødløk
1 boil-in-bag-pose med ris
1/2 ts chilipulver
Salt og pepper
Ost til topping

Slik gjør du:
Kok risen som anvist på pakken. Stek eggehviten og la den hvile. Deretter steker du karbonadedeigen sammen med chili, rødløk, chilipulver, salt og pepper. Bland så dette inn med med eggehviten og risen. Skjær toppen av paprikaene og fjern frøene. Fyll kjøttblandingen i paprikaene, ha over litt revet ost og sett dem på ett bakepapir eller i en ildfast form. Stek paprikaene midt i ovnen på 180 grader i cirka 15 minutter. Server med en frisk salat ved siden av.

View this post on Instagram

Lyst på sunn og mettende middag?? Fylt paprika med ris, eggehvite og karbonadedeig er mat for muskler! . Oppskrift ca 10 små paprika: 300 gram eggehvite 1 hakket chili 1 stk fin hakket rødløk 1 pose med middags ris bygg 1/2 ts chilipulver Krydre med litt salt og pepper Slik gjør du: Kok risen som anvist på pakken. Steik eggehviten og la den hvile. Steik så karbonade kjøttdeigen sammen med krydder, rødløk og chili. Bland så med eggehviten og risen. Skjær toppen av paprikaene og fjern frøene. Fyll kjøttdeig blandingen i paprikaene og sett dem på ett bakepapir eller i en ildfast form. Stek dem midt i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter. . Tips: dryss gjerne over med litt ost og server med salat og topp det med din favoritt dressing.

A post shared by Proteinfabrikken (@proteinfabrikken_no) on

Kommentarer

kommentarer