Her får du tips til en sunn og mettende middag: fylt paprika med ris, eggehvite og karbonadedeig. Dette er mat musklene dine vil elske!
Oppskrift til cirka 10 små paprika:
300 gram eggehvite
400 gram karbonadedeig
1 hakket chili
1 stk fin hakket rødløk
1 boil-in-bag-pose med ris
1/2 ts chilipulver
Salt og pepper
Ost til topping
Slik gjør du:
Kok risen som anvist på pakken. Stek eggehviten og la den hvile. Deretter steker du karbonadedeigen sammen med chili, rødløk, chilipulver, salt og pepper. Bland så dette inn med med eggehviten og risen. Skjær toppen av paprikaene og fjern frøene. Fyll kjøttblandingen i paprikaene, ha over litt revet ost og sett dem på ett bakepapir eller i en ildfast form. Stek paprikaene midt i ovnen på 180 grader i cirka 15 minutter. Server med en frisk salat ved siden av.